Ahlat'a 80 yataklı hastane müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Ahlata 80 yataklı hastane müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2018 12:37

Ahlat'a 80 yataklı hastane müjdesi

Haberin Devamı

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA)-ADALET ve Kalkınma Partisi 'nin Mali ve İdari İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Ahlat İlçesine mevcut 30 yatak kapasiteli  hastane binasına ek olarak,  80 yataklı modern bir binanın daha yapılacağını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz, yapılacak olan ek bina ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demiröz,"Ahlat'ta  20 milyonluk bir sağlık yatırımı yapacağız. 30 yatıklı hastane binasına ilaveten  80 yataklı modern bir bina daha yaparak,hastanedeki yatak sayısını 110'e çıkartacağız.Böylece D gurbundaki hastane, C grubuna yükselmiş olacak.Tatvan Devlet Hastanesi’ne 2 milyon yatırım ile bir anjiyo ünitesi kazandırarak hemşerilerimizi tedavi için çevre illere gitme zahmetinden kurtardık. Ayrıca Bitlis’teki bütün hastanelerimizin acil ünitelerini kısa bir süre önce modernize ettirdik. Yaptığımız son yatırımla da,  Ahlat Devlet Hastanesi C grubuna yükselecek ve yedi olan uzman doktor  sayımız 17’ye çıkacak. Bitlis'e yatırımlar artarak devam ediyor." dedi.

Adilcevaz Devlet Hastanesi’nin  büyütülmesiyle ilgili çalışmaların da yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Demiröz, "Hükümetimizin Bitlis'e yatırımları artarak devam ediyor. 15 Temmuz süreci ve 16 Nisan referandumunda Cumhurbaşkanımızın ve demokrasinin yanında dimdik duran Bitlisimize ne yapsak azdır. Bu yatırım, hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!