Ahlat Spor’a Malzeme Desteği

Güncelleme Tarihi:

Ahlat Spor’a Malzeme Desteği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 09:45

YEREL İŞLETMELERDEN AHLAT SPORA DESTEK.

Bitlis’in Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren Barçınlar Ticaret ve Gürgüs İnşaat yetkilileri tarafından Ahlat Aktaş Gençlerbirliği Spor’a malzeme desteği verildi.
Barçınlar Ticaret tarafından sporculara yağmurluk yaptırılırken, Gürgüs İnşaat tarafından ise eşofman takımı desteği verildi. Verilen desteklerin ardından ilk olarak Barçınlar Ticaret’in yetkilisi Hadi Barçın’ı iş yerinde ziyaret eden Ahlat Sporlu futbolcular, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Burada futbolcularla bir süre sohbet eden Hadi Barçın, Ahlat Spor’a ellerinden geldiği kadar destek olmaya çalıştıklarını belirterek, "Bu sezon Ahlat Spor oldukça iyi bir kadro oluşturmuş. İlçemizi güzel bir şekilde temsil ediyor. İnşallah çok daha iyi yerlere geleceklerine inancım tamdır. Bizlerde Ahlat Spor’a elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışacağız. Takımı, yönetimi ve teknik direktörünü ise özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum" dedi.
Ahlat Spor Teknik Direktörü Cevdet Sancaklı tarafından Hadi Barçın’a takımın forması hediye edildi. Ardından Hadi Barçın ile toplu fotoğraf çektiren takım ziyaretini sonlandırdı.
Buradaki ziyaretin ardından Gürgüs İnşaat yetkilileri Erdal Gürgüs ve Sinan Erçetin’i ofislerinde ziyaret eden Ahlat Sporlu futbolcular ve yöneticiler, burada bir süre sohbet ettiler. Burada kısa bir konuşma yapan şirket yetkililerinden Erdal Gürgüs, Ahlat Spor’un bu yıl oldukça iyi bir oluşum içine girdiğini vurgulayarak, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Erdal Gürgüs, Ahlat Spor’un bu sezon için oldukça iddialı oluşunun kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Ahlat Spor ilçemizi futbol noktasında oldukça iyi temsil ediyor. Bizlerinde ilçemizin bir takımı olan Ahlat Spor’a destek olması gerekir. Elimizden geldiği kadar bu konuda desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Gerek futbolculara gerekse yönetim kurulu ve teknik ekibine Ahlat için gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür ediyorum" dedi.
Ahlat Spor Başkanı Kaya Atılgan ise, desteklerinden dolayı Hadi Barçın, Erdal Gürgüs ve Sinan Erçetin’e teşekkür ettiğini belirterek, "Takımımızın elzem ihtiyaçlarından olan bir takım malzemeleri Barçınlar Ticaret ve Gürgüs İnşaat karşıladı. Bundan oldukça mutlu olduk. Bu gibi desteklere ihtiyacımız var. Desteklerini esirgemeyen Hadi Barçın, Erdal Gürgüs ve Sinan Erçetin’e teşekkür ediyorum. Bugün kendilerini ziyaret ettik. Bizleri oldukça sıcak karşıladılar. Ahlat Spor hakkında kendileriyle bir süre sohbet ettik. Bu sezon Ahlat Spor için oldukça iyi transferler gerçekleştirdik. Zaten ilk maçımızda da kalitemizi konuşturarak 5-1’lik bir galibiyet aldık. Ardından da ligdeki ikinci maçımızı ise 8-1 kazandık. Tabi bunların yanı sıra bu gibi destekleri de görmek moral ve motivasyonumuzu artırmaktadır. Tekrar kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
Ahlat Spor yöneticileri daha sonra Erdal Gürgüs ve Sinan Erçetin’e forma hediye ederek, ziyaretlerini bitirdiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!