Agora AVM'de eylül doğumlu miniklere parti

Güncelleme Tarihi:

Agora AVMde eylül doğumlu miniklere parti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2017 15:29

Agora AVM'de eylül doğumlu miniklere parti

Haberin Devamı

İZMİR'deki Agora Alışveriş Merkezi'nin eylül ayı doğumlu minik ziyaretçileri, düzenlenen parti ile doğum günlerini kutladı.

Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında her ay miniklere özel hazırlanan doğum günü partisinin bu ayki organizasyonu 15 Eylül Cuma günü gerçekleşti. Çocuklar ve ailelerinden ilgi gören parti, Agora Alışveriş Merkezi A Blok Eğlence Merkezi'nde düzenlendi. İçinde bulunulan ayda doğan 4-12 yaş arası çocukların ücretsiz olarak katılabildiği doğum günü partisinde minikler doyasıya eğlendi. Birbirinden eğlenceli oyunlar oynayan çocuklar, şarkılar eşliğinde gönüllerince dans etti. Sonrasında ise hep birlikte doğum günü pastasyla poz veren minikler. ardından mumları üfledi. Özel olarak hazırlanan pastalarını afiyetle yedikten sonra yüz boyama, sosis balon etkinliğine katılan minikler, parti bitiminde sürpriz hediyelerini de heyecanla açtı.  Agora AVM tarafından hazırlanan sürpriz hediyelerin yanı sıra Agora Eğlence Merkezi'nden de eğlence kartı sahibi olan çocuklar gönüllerince eğlendi.

Her ay düzenli olarak yapılan ücretsiz Agora doğum günü etkinliklerine katılmak için Agora AVM Danışma Noktası'na başvurmak ve kayıt yaptırmak gerekiyor. Ekim ayında doğan minik ziyaretçilerin kayıt işlemlerinin de başladığı belirtildi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!