Ağlasun'a düğün salonu

Güncelleme Tarihi:

Ağlasuna düğün salonu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2017 10:53

Ağlasun'a düğün salonu

Haberin Devamı

 

Sadun KILIÇ/AĞLASUN, (DHA) - BURDUR'un Ağlasun İlçesi'nde belediye tarafından yaptırılacak düğün salonu için çalışma başlatıldı.

Ağlasun Belediyesi tarafından yaptırılacak düğün salonunun inşaatının başlaması dolayısıyla tören düzenlendi. Törene, Belediye Başkanı Aydın Kaplan ve meclis üyeleri katıldı. Dualar eşliğinde Başkan Aydın Kaplan'ın ilk kazmayı vurmasının ardından yeni alınan iş makinesiyle temel kazma çalışmaları başlatıldı.

İnşaatı 2018 yılı ocak ayında bitirilmesi planlanan düğün salonunun 2 katlı olacağı ve 425 metrekare alana kurulacağı belirtildi. Halk pazarının bitişiğindeki düğün salonunun alt katında 7 dükkan ve mescit ile lavaboların yer alacağı, üst katın ise düğün salonu olarak hizmet vereceği kaydedildi. Toplam maliyeti 550 bin TL olacak salonu belediyenin kendi sermayesiyle yapılacak. Tamamlandığında düğün salonunun çevresi otopark ve yeşil alan olarak düzenlenecek.

Belediye Başkanı Aydın Kaplan, "2009 yılında yaklaşık olarak 2 milyon lira borç ile aldığımız Ağlasun Belediyesi artık kendi öz sermayesi ile yatırım yapabilir hale gelmiştir. Kendi araçlarını, iş makinelerini ve yatırımlarını öz sermayesi ile alabilen belediyemiz, halka hizmet vermeye devam edecek. En büyük eksiklerimizden biri olan düğün salonumuz da 8 ay gibi kısa bir sürede bitirilip halkın hizmetine açılacak. Yatırımlar hız kesmeden peşi sıra gelecek. 'Hizmet için halkın kölesi oluruz' dedik ve sözümüzün arkasında durduk. Boş lafların değil, icraatın içindeyiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!