Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde mesai dışı hizmet

Güncelleme Tarihi:

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde mesai dışı hizmet
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 11:30

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde mesai dışı hizmet

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde mesai dışı hizmet verilmeye başlandı.

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Fikret Başkan, Afyonkarahisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin mesai dışı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sağlık hizmetinin kesintisiz sürdürülmesi gereken bir hizmet olduğunu, sağlık hizmetlerinin ihtiyaç ve talepler doğrultusunda daha etkin, kaliteli, ulaşılabilir ve zamanında verilmesinin büyük önem arz ettiğini söyleyen Genel Sekreter Fikret Başkan, vatandaşın sağlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştırmak adına mesai dışı çalışma hizmetinin verildiğini belirtti.

Afyonkarahisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi mesai dışı poliklinik hizmetlerinin devam ettiğini, hafta içi her gün 17.00-19.00 saatleri arasında muayeneyle birlikte diş tedavisi ve diş protezi de yapıldığını kaydeden Genel Sekreter Başkan, mesai dışı çalışmalar sayesinde mesai saatleri içinde işyerinden izin alamayıp diş tedavisi ve protez yaptıramayan hastaların mağduriyetlerinin giderilmiş olacağını vurguladı.

Afyonkarahisar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde mesai dışı poliklinik hizmetlerinde son 5 ayda 8 bin 653 diş muayenesi, 953 amalgam dolgu ve 538 kompozit dolgu (toplam 1491 dolgu uygulaması), 377 kanal tedavisi, 737 diş çekimi, 916 yerel flor uygulaması ve 1428 fissür örtücü tedavi (toplam 2 bin 342 koruyucu diş hekimliği uygulaması), 57 detertraj (diş taşı temizliği) tedavisi, 1582 sabit protez uygulaması, 247 tam protez uygulaması ve 370 bölümlü protez uygulaması (toplam 617 hareketli protez uygulaması) yapıldığı belirtildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!