Ağırsıklette mega-maç! Joshua - Klitschko

Güncelleme Tarihi:

Ağırsıklette mega-maç Joshua - Klitschko
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2016 12:33

Dünya Ağırsıklet Dünya Şampiyonu Anthony Joshua ile Ukraynalı esik 1 numara Wladimir Klitschko, toplam ödülü 34 milyon euro olan maçta karşılaşacak.

Haberin Devamı

IBF Dünya Ağırsıklet Dünya Şampiyonu Anthony Joshua ile eski dünya 1 numarası Wladimir Klitschko'nun 10 Aralık'taki müthiş düellolarında dağıtılacak toplam ikramiyenin 34 milyon euro olduğu belirtildi.

Anthony Joshua ile Wladimit Klitschko'nun temsilcileri arasındaki görüşmelerin geçtiğimiz hafta sonu sona erdiği ve potansiyel günlük gelirlerin paylaşımına dair de bir anlaşma sağlandığı kaydedildi. İkili arasındaki basın toplantısının da önümüzdeki hafta yapılarak, maçın resmen duyurulacağı yazıldı.
Joshua-Klitschko arasındaki maç için 1.2 milyon günlük izleyici satışı olacağı ve bunun boks tarihi açısından büyük bir rekor anlamına geleceği kaydedildi.
Mücadelenin 10 Aralık'ta O2 Arena'da yapılacağı ve aynı gün yapılacak olan Fat Boy Slim konserinin de bu nedenle şimdiden 17 Aralık'a ertelendiği açıklandı.
27 yaşındaki İngiliz boksör Anthony Joshua, bugüne kadar çıktığı 17 maçın 17'sini de nakavt ile kazandı. Wladimir Klitschko ise 68 maçın 64'ünü 53'ü nakavt olmak üzere kazandı. Ukraynalı boksörün yenilgileri 1998'de Ross Puritty'e, 2003'te Corrie Sanders'a, 2004'te Lamon Brewster'a ve 2015'te Tyson Fury'e karşı olmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!