Agile Turkey Summit 24 Ekim'de

Güncelleme Tarihi:

Agile Turkey Summit 24 Ekimde
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2014 11:14

2008 yılından beri Türkiye’nin Agile hakkındaki en önemli sektörel etkinlikleri düzenleyen Agile Turkey’den dünya çapında, önemli ve yepyeni bir etkinlik

Haberin Devamı

Agile Turkey Summit 24 Ekimde
Agile Turkey, Agile yaklaşımları uygulayan dünyanın önde gelen şirketlerinden profesyonelleri ve konusundan uzmanlaşmış konuşmacıları, Türk bilişim sektörü ile 24 Ekim’de, İstanbul’da bir araya getiriyor.

Geçtiğimiz sene ilk kez gerçekleşen ve büyük yankı uyandıran Agile Turkey Summit, bu sene daha büyük bir organizasyonla gerçekleşmeye hazırlanıyor. 24 Ekim 2014 Cuma günü gerçekleşecek olan etkinlik hem Türk hem de yabancı konuşmacılarıyla; Agile yaklaşımları başarıyla uygulayan veya uygulamak isteyen sektörün önde gelen şirket çalışanlarıyla bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Zengin içeriği ve dünya çapındaki önemli konuşmacılarıyla birlikte Agile Turkey Summit 2014 sadece Türkiye içinde değil, yakın coğrafyası içerisinde de gerçekleştirilen en büyük Agile etkinliği olmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Düzenlediği yönetimsel ve teknik etkinliklerle Agile yaklaşımların bilinirliğini arttırmayı hedefleyen ve sektörde adından söz ettiren Agile Turkey tarafından organize edilen etkinliği programı bu sene yine dopdolu.

Etkinlikte yer alacak konuşmacıların açıklanmaya başlandığı zirvede Amerika, Avrupa ve Türkiye’nin önde gelen şirketlerinde yaşanmış tecrübeler paylaşılacak!
Agile Turkey Summit 2014’ün programı henüz netleşmedi ancak etkinliğe katılacağı kesinleşenler arasında Skype, Monitise, Groupon ve Scrum.org gibi şirket ve organizasyonlar var.

Etkinlikte Skype’ta Agile Dönüşümden sorumlu Tony Grout, Groupon’da Global Director of Engineering Culture görevini yürüten Michael Norton, Monitise’da Head of Agile olarak görevine devam eden Andrew Hiles, Scrum.org’tan Gunther Verhenyen ile holokrasi konusunda uzman Bernard Marie Chiquet ve oyunlaştırma gurusu Bart Hufen şu ana kadar açıklanan konuşmacılar arasında.

Erken kayıt, akademisyen ve grup indirim avantajlarının da olduğu zirve, aynı zamanda katılımcılarına geniş bir networking ortamı da sağlayacak.

Haberin Devamı

Detaylı bilgi için tıklayın.

İlandır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!