AGC ve TSYD'den Türel'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

AGC ve TSYDden Türele ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 13:50

AGC ve TSYD'den Türel'e ziyaret

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni ve TSYD Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek'i kabul etti.
AGC Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mevlüt Yeni, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak üyemiz olmanızdan gurur duyuyoruz. Üyelerimizin sorunları karşısında gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.
YENİ YÖNETİME BAŞARI DİLEDİ
Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şubesi'nin yeni yönetimi de Başkan Türel'i makamında ziyaret etti. Başkan Türel, TSYD Şube Başkanlığı'na seçilen Şifa Çiçek ve yönetimine başarılar diledi. Türkiye'de TSYD üyesi olan tek belediye başkanı olduğunu vurgulayan Türel, “Üyesi olduğum derneğin Antalya Şubesinin başkan ve yönetim kurulu üyelerini ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum" dedi.
Şifa Çiçek başkanlığındaki yeni yönetimin önemli başarılara imza atacağına inandığını söyleyen Başkan Türel, Antalyaspor'a katkılarından dolayı da TSYD yönetimine teşekkür etti.
TSYD Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek ziyaretin anısına Başkan Türel'e plaket takdim etti. TSYD'nin daima yanında olan bir belediye başkanı olmasından dolayı kendilerini şanslı hissettiklerini ifade eden Çiçek, “Menderes Türel'in sporcu kimliği birçok konuda bizlerin önünü açıyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!