Afyonkarahisar AKUT'ta görev değişimi

Güncelleme Tarihi:

Afyonkarahisar AKUTta görev değişimi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 16:45

Afyonkarahisar AKUT'ta görev değişimi

Haberin Devamı

 

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - ARAMA Kurtarma Derneği (AKUT) Afyonkarahisar ekip lideri Mehmet Bülent Uğurluoğlu, görevi Ali Çukur'a devretti.

Afyonkarahisar'da 2014 yılında oluşturulan AKUT ekibinde görev değişimi yaşandı. Mehmet Bülent Uğurluoğlu ekip liderliği görevini Ali Çukur'a devretti. Kurulduğu 2014 yılından bu yana önemli çalışmalara imza atan ekip, arama kurtarma operasyonlarının yanı sıra sosyal projeleri ve yoğun bilinçlendirme seminerleriyle de farkındalık yarattı.

Görev değişimiyle ilgili AKUT yönetim kurulundan yapılan açıklamada, "Afyonkarahisar'da AKUT ekibinin kurulmasını sağlayan ve bugüne kadar başarılı çalışmalarda bulunan Mehmet Bülent Uğurluoğlu'na teşekkür eder, ekip liderliğine atanan Ali Çukur'a başarılar dileriz" denildi.

Ali Çukur ise bu görevi üstlenmenin öneminin farkında olduğunu ve almış olduğu bayrağı daha yukarıya taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, "Bu bir ekip işi ve şu anda güçlü ve önemli bir ekibimiz var, bu ekibimizle önemli işler yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!