AFJET Afyonspor iç transfere yöneldi

Güncelleme Tarihi:

AFJET Afyonspor iç transfere yöneldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2016 12:41

AFJET Afyonspor iç transfere yöneldi

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - SPOR Toto 3'üncü Lig'e yükselen AFJET Afyonspor'da iç transfer çalışmaları kapsamında kaptan Ömer Çelik, Osman Atalay Demirtaş ve Ömer Faruk Ermeç'le gelecek sezon için anlaşma sağlandı.

Gelecek sezon Spor Toto 3'üncü Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor yeni sezon hazırlıklarına başladı. İç transfere yönelik AFJET Afyonspor'da kaptan Ömer Çelik, forvet Ömer Faruk Ermeç ve sağ açık Osman Atalay Demirtaş'la anlaşma sağlandı. Geçen sezon kadrosunda yer alan Nazmi Candoğan, İsmet Benli, Taner Çekiç, Feyzi Delikanlı, Ömer Yanık, Caner Şen ve Erkan Kavak ile de görüşmeler sürüyor.

TEKNİK KADRO AYNI

Mehmet Kılınçkaya'nın yöneticiliğini yapacağı AFJET Afyonspor'da Sportif Direktör Cevat Macit, Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki, Yardımcı Antrenör Yasin Tuncer, Doktor Şahin Aktulun ve Masör Uğur Baloğlu olarak gelecek sezon yine görev alacak.

İç transferde atılan imzalar ve süren görüşmelerden sonra dış transferde de etkin olan AFJET Afyonspor PTT 1'inci Lig'den oyuncularla anlaşmaya çalışacak. Konuyla ilgili açıklama yapan AFJET Genel Müdürü ve AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Ulutürk, "Gelecek sezon için çalışmalara başladık. Teknik heyette değişiklik olmadı. Aynı heyetle gelecek sezon da çalışacağız. Bizi şampiyonluğa taşıyan kadroda yer alan ve 3'üncü Lig statüsüne uygun olan oyuncularla görüşmeye devam ediyoruz. Ömer Çelik, Ömer Faruk Ermeç ve Osman Atalay Demirtaş'la sözleşme yeniledik. Nazmi Candoğan, İsmet Benli, Taner Çekiç, Feyzi Delikanlı, Ömer Yanık, Caner Şen, Erkan Kavak'la da görüşmelerimiz devam ediyor. Cevat hocamız izlediği maçlardan 3- 4 oyuncu ismi verdi. PTT 1'inci Lig'den de oyuncular almayı planlıyoruz. İnşallah gelecek sezon da şampiyon olarak 2'nci Lig'e çıkmak hedefimizdir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!