Adrasan Sahilinde Temizlik Çalışması

Güncelleme Tarihi:

Adrasan Sahilinde Temizlik Çalışması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2015 15:42

kumluca belediyesi adrasan sahili'nde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Kumluca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Adrasan Sahili’nde temizlik çalışması gerçekleştirildi.
Yaklaşık 2,5 kilometrelik sahilde gerçekleştirilen temizlik çalışmasında, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve diğer birimlerden yapılan personel desteğiyle yaklaşık 50 personel katıldı. Çalışmalarda dalgalarla denizden çıkan ve tatilciler tarafından sahilde bırakılan çöpler toplandı. Bölgeye gelen tatilcilere rahatsızlık vermemek için sabah erken saatlerde başlayan temizlik çalışmasında, ekipler en çok yerlere atıla sigara izmaritlerini toplamada zorlandılar.
Temizlik çalışmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Adrasanlı işletmeciler, geçmiş yıllara göre Adrasan Sahili’nde bu yıl günlük ve genel temizlik yapıldığını, bunun da hem işletmeciler olarak kendilerini memnun ettiğini, hem de bölgeye gelen tatilcilerin bölgeden memnun ayrıldıklarını belirtiler.
Adrasan, Olimpos ve diğer sahillerde belediye olarak rutin çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çevre temizliği konusunda çok hassas davrandıklarını söyledi. Çetinkaya, “Adrasan ve Olimpos’u, ilçemizin turizmde dünyaya açılan kapısı olarak görüyoruz. Buralarda ve özellikle de sahillerimizde belediye olarak her türlü çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Bu sahilleri tertemiz tutabilir, doğallığını bozmazsak gelecek nesillere bırakacağımız en güzel miras olacaktır. Ben sahillerimizin temiz tutulması konusunda, bölgemize gelen vatandaşlarımızdan da duyarlılık bekliyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!