Adnan Örnek Bursaspor’da ilk antrenmanına çıktı

Güncelleme Tarihi:

Adnan Örnek Bursaspor’da ilk antrenmanına çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 18:55

Adnan Örnek Bursaspor’da ilk antrenmanına çıktı

Haberin Devamı

Bursaspor’da Mutlu Topçu’nun istifasının ardından yönetim kurulunun işbaşına teknik direktör olarak getirdiği Adnan Örnek ve kurmayları takımla tanıştı ve ilk çalışmasını yaptı.
Spor Toto Süper Ligi'n 30. haftasında deplasmanda 7 Mayıs Pazar günü saat 16.00’de Çaykur Rizespor’un konuğu olacak olan Bursaspor, yeni teknik direktörü Adnan Örnek ile birlikte ilk çalışmasını yaptı.
Akşam üzeri yapılan çalışma öncesi Bursasporlu futbolcularla bir araya gelen Adnan Örnek ile yardımcıları Tunahan Akdoğan, İsmail Serbest, Mustafa Er, kaleci antrenörü İvko Gançev ve kondisyoner Cemal Ayyıldız toplantı yaparak kalan 5 maçtaki isteklerini anlattı.
Daha sonra sahaya çıkan yeşil beyazlı futbolcular, tempolu koşuların ardından 5’e 2 oyun ve son bölümde ise daraltılmış yarı sahada üç ayrı gruba ayrılarak gole yönelik çalışma yaptı.
Takım ısınırken kulüp doktoru Gökhan Özhan ile bir araya gelen Adnan Örnek sakat futbolcular, Serdar Kurtuluş, Furkan Özçal ile Galatasaray maçında sol arka adelesine darbe alan Pablo Martin Batalla, kasığındaki ağrıları nükseden Ertuğrul Ersoy ve sırtına darbe alan Ricardo Faty’nin durumlarıyla ilgili bilgi aldı.
Bursaspor yarın sabah saat 10.30’da yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- İdmandan görüntüler
- Detaylar

HABER - KAMERA: CEMAL EKENTOK - BURSA / DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!