Adıyaman'da kontrol görevlilerine seminer

Güncelleme Tarihi:

Adıyamanda kontrol görevlilerine seminer
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 15:25

Adıyaman'da kontrol görevlilerine seminer

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN (DHA) - ADIYAMAN'da, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde, Kahta, Besni ve Gölbaşı ilçelerinde bulunan gıda resmi kontrol görevlilerine yönelik eğitim toplantısı düzenlendi.
Toplantıda gıda denetimlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi, ilçeler ile merkez arasındaki uygulama birlikteliğinin sağlanması için yapılması gereken işlemler hakkında bilgi verildi. Ayrıca, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından çıkarılan yeni yönetmelik ve prosedürler hakkında genel bilgilendirme yapıldı. Son zamanlarda gündeme gelen ekmeklerde GDO konusu ve hijyenle ilgili yapılması gereken işlemler de katılımcılara aktarıldı.
Eğitim toplantısının devamında şube çalışanları tarafından 'Temel HACCP, yeni yayınlanan Gıda Kaynaklı Hastalıklara ilişkin Resmi Kontrol Prosedürü ve Türk Gıda Kodeksi Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme' konularında hazırlanan yansıların sunumu yapıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Adil Alan tarafından Gıda ve Yem Şubesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaların büyük önem taşıdığına dikkat çekti. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!