Adıyaman Valisinden, kaymakamlara veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

Adıyaman Valisinden, kaymakamlara veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2018 10:48

Adıyaman Valisinden, kaymakamlara veda yemeği

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ ADIYAMAN, (DHA)- ADIYAMAN Valisi Nurullah Naci Kalkancı, kararnameyle tayini çıkan İlçe Kaymakamları onuruna veda yemeği verdi.
Son çıkan kararnameyle Adıyaman Vali Yardımcılığı görevini yürüten Yasin Yunak, Ardahan Damal Kaymakamlığına atanırken, Gerger Kaymakamı Can Kazım Kuruca Tunceli Nazımiye Kaymakamlığına, Sincik Kaymakamı Zafer Sağ Şırnak İdil Kaymakamlığına, Çelikhan Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki Elazığ Alacakaya Kaymakamlığına ve Tut Kaymakamı Onur Şatıroğlu ise Van Bahçesaray Kaymakamlığı görevine atandı.    
Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde Vali Nurullah Naci Kalkancı ve eşi Yasemin Kalkancı’nın ev sahipliğinde düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Vali Yardımcıları ve eşleri, İlçe Kaymakamları ve eşleri, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve eşi, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve bazı kurum amirleri katıldı.
Yemekte konuşan Vali Nurullah Naci Kalkancı, görev yerleri değişen bürokratlara kente yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından Nurullah Naci Kalkancı ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, görev yeri değişen kaymakamlara kente özgü çeşitli hediyeler verdi.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!