Adım adım hedefe

Güncelleme Tarihi:

Adım adım hedefe
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2016 13:04

Ligin 8. haftasında deplasmanda Sarıyer’i 3-2 ile geçen sarı-lacivertliler, 18 puanın 15’ini, Ankara dışında topladı. Hasret, 11. haftadaki 1461 Trabzonspor maçı ile sona erecek.

Haberin Devamı

İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta zirve iddiası ile yola çıkan Ankaragücü, 8. haftada Sarıyer’i deplasmanda 3-2 yenip, puanını 18’e çıkardı ve lider Gümüşhanespor’u averajla takibini sürdürdü. Geride kalan sezon, protokol tribününde yaşanan olaylar nedeni ile ikisi tarafsız sahada olmak üzere 5 maç seyircisiz oynama cezası alan Ankaragücü, iç sahada seyirci desteğini alamasa da hedefine adım adım yürüyor. Başkent ekibinin Başkanı Mehmet Yiğiner, bir süre önce yaptığı açıklamada, taraftarın karşısına lider olarak çıkmayı amaçladıklarını belirtip, bunu gerçekleştirmek için, yönetim, teknik ekip ve futbolcu grubu olarak çok çalıştıklarını belirtmişti. 

YENİ RAKİP EYÜPSPOR

Geride kalan 8 haftada, 6 galibiyet alan (Aydınspor 1923, Kırklarelispor, Karşıyaka, Niğde Belediyespor, Tokatspor ve Sarıyer) Başkent temsilcisi, 18 puan toplarken, bunun 15’ini Ankara dışında oynadığı maçlarda hanesine yazdırdı. Ligde hiç beraberlik almayan sarı-lacivertliler, şimdi iç sahada taraftarı ile buluşacağı maçı bekliyor. Ligin 9. haftasında sahasında Eyüpspor’u konuk edecek olan Ankaragücü’nün hasreti, 11. haftadaki 1461 Trabzonspor maçı ile bitecek.
Ankaragücü yönetimi, 10. haftada, başkent derbisinde karşılaşacağı Etimesgut Belediyespor maçını 19 Mayıs Stadı’nda oynama gibi bir düşünce içinde ve bunu rakip takım yöneticilerine götürmeye hazırlanıyor. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu, geçmiş dönemlerde buna benzer talepleri, ligdeki diğer takımların durumunu etkileyeceği gerekçesi ile geri çevirmişti.

Haberin Devamı

HEP DESTEK TAM DESTEK

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, geride kalan 8 haftalık bölümde, bir maç dışında iyi mücadele ettiklerini belirtip, şunları söyledi:
“Taraftar desteği almadan iç saha maçı oynamak, Ankaragücü gibi takımlar açısından daha da zor kabul edilebilir bir durum. Çünkü Ankaragücü taraftarının takıma nasıl bir güç verdiğini herkes biliyor. Taraftarımızdan isteğim, büyük buluşma gerçekleştiğinde, tam destek hep destek anlayışı içinde bizlere yardımcı olmaları. Ankaragücü birlik ve beraberlik içinde hareket ederse, tüm engelleri rahatlıkla aşar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!