Adilcevaz'de cadde ve sokaklara gül suyu sıkıldı

Güncelleme Tarihi:

Adilcevazde cadde ve sokaklara gül suyu sıkıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2016 11:50

Adilcevaz'de cadde ve sokaklara gül suyu sıkıldı

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ ADİLCEVAZ (Bitlis), (DHA)-BİTLİS’in Adilcevaz ilçesinde belediye, Ramazan'da cadde ve sokaklara  gül suyu sıkıyor.
Adilcevaz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, belediyeye ait araçlarla şehir merkezindeki cadde ve sokaklara gül suyu sıktı. Araçlardan sıkılan gül suyunu ilk önce sinek ilacı sanan vatandaşlar daha sonra kokunun gül suyu olduğunu anladı.
Ak Partili Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ramazan ayı coşkusunu tüm şehre yaymak için böyle farklı bir organizasyon yaptıklarını belirterek, “Bu yıl mübarek Ramazan ayına faklı bir hava katmak istedik ve bu kapsamda belediye araçlarımızla ilçemizdeki tüm cadde ve sokaklara gül suyu serpmeye başladık. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan uygulamada 500 litre gülsuyu kullanılacak. Kültürümüzde gül, Peygamber efendimize duyulan muhabbetin sembolüdür. Ramazan ayı boyunca gül suyu kokusuyla ilçemizi ayrı bir havaya sokacağız. Adilcevaz Belediyesi olarak vatandaşlarımıza daima hizmetin en güzelini, en iyisini vermeye çalışıyoruz.” dedi.
Adilcevaz’da ilk kez yapılan uygulama, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, İlçeyi bambaşka bir havaya bürüyen gül suyu sıkma uygulamasının Ramazan ayı boyunca devam edeceği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!