Adilcevaz’da güvenlik güçleri ve muhtarlara iftar yemeği verildi

Güncelleme Tarihi:

Adilcevaz’da güvenlik güçleri ve muhtarlara iftar yemeği verildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 11:21

Adilcevaz’da güvenlik güçleri ve muhtarlara iftar yemeği verildi

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ(Bitlis), (DHA) - BİTLİS’in Adilcevaz İlçesi kaymakamlığı tarafından ilçede görev yapan güvenlik güçlerine ve muhtarlara iftar yemeği verildi.

Adilcevaz Kaymakamlığı tarafından verilen iftar yemeğinde konuşan Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman, vatanı korumak üzere bu kutsal vazifeyi yerine getirmekte olan polis, asker ve güvenlik korucularının yanı sıra muhtarlarla bir arada olmanın çok anlamlı olduğunu söyledi. Manevi ortamda birlik ve beraberlik içerisinde güzel zaman geçirdiklerini belirten Kaymakam Karaman şöyle konuştu:

"Bu mübarek ayda, bu manevi havayı beraber solumak için bu akşam İlçemizde görev yapan güvenlik görevlileri ve muhtarlarımız ile birlikte iftar programında bir araya geldik. Hep birlikte iftarımız yaparak birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Kendileri ile aynı iftar sofrasını paylaşmaktan memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Sizler kutsal bir vazifeyi eda ediyorsunuz. Kahramanca ve fedakârca görev yapıyorsunuz. Bu aziz vatan için şehit olan tüm şehitlerimize ve gazilerimize her zaman minnettarız. Kutsal vatan toprağını her noktasında bekleyen kolluk kuvvetlerimizi mevlam şer güçlerden korusun"

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, böyle bir ortamda bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Rabbim bu memlekette dirliğimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Artık Ramazan ayının son günlerine yaklaşmaktayız. Sizlere, ailelerinize, sevdiklerinize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduk, gurur ve onur duyduk. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!