Adilcevaz ve köylerinde referandum çalışması

Güncelleme Tarihi:

Adilcevaz ve köylerinde referandum çalışması
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 12:29

Adilcevaz ve köylerinde referandum çalışması

Haberin Devamı

Salih BEŞKARDEŞ/ ADİLCEVAZ (Bitlis), (DHA) - BİTLİS’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, AK Parti teşkilatı üyeleri ile birlikte 16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmalarına başladı.
AK Parti Adilcevaz ilçe teşkilatı, Belediye Başkanı Necati Gürsoy ile birlikte ilçe merkezinin yanı sıra Harmantepe, Cihangir, Çanakyayla, Gölüstü, İpekçayır ve Bahçedere köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve beraberindeki parti yöneticileri, köy ziyaretleri sırasında vatandaşların sıkıntılarını da dinledi. Başkan Gürsoy ve beraberindekiler 16 Nisan'da yapılacak olan referandum çalışmaları hakkında vatandaşlara detaylı bilgiler verip, referandum için 'Evet' oyu istedi.
Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, referandum çalışmalarını titizlikle aralıksız sürdürdüklerini belirterek, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin halka doğru bir şekilde anlatılması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İlçemiz ile birlikte köylerimizi de ziyaret ederek hem halkımızın sorunlarını dinliyoruz hem de halk oylaması hakkında halkımızı bilgilendiriyoruz. Önümüzde ülkemiz için çok önemli bir referandum var. Bu nedenle vatandaşlarımıza referandumun önemini iyi anlatmamız gerekiyor. Bu referandum ile birlikte inşallah ülkemizde her şey baştan aşağıya değişecektir. Yaptığımız toplantılarda halkımızın 'evet' yönünde gereken desteği vereceklerini görmekteyiz. Ben inanıyorum ki, halkımızın bu desteği sandıklarda da kendisini gösterecektir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!