ADGİAD seçim yaptı

Güncelleme Tarihi:

ADGİAD seçim yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2017 13:20

ADGİAD seçim yaptı

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği'nin (ADGİAD) seçimli genel kurulunda mevcut başkan İsmail Kaya oy birliğiyle başkan seçildi.

Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu'nda gerçekleşen ADGİAD Olağan Genel Kurulu'na işadamlarının yanı sıra bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları ile meslek odalarının temsilcileri katıldı.

ADGİAD Başkanı İsmail Kaya genel kurulda yaptığı konuşmada derneğin 400 üyesi bulunduğunu kaydetti.

Derneğin Türkiye genelinde ve Antalya'da bulunan doğu ve güneydoğu illerinden gelen iş adamlarının sosyal, kültürel, ekonomik ve mesleki birlikteliğini sağlamak amacıyla kurulduğunu ifade eden Kaya, bu doğrultuda da faaliyet gösterdiklerini ifade etti.

ADGİAD Yönetim ve Denetim Kurullarının faaliyet raporlarının okunması ve oylanmasının ardından seçime tek liste ile geçildi. 25 kişiden oluşan asil yönetim, 5 kişiden oluşan asil denetim kurulları oy birliğiyle onaylandı.

Derneğin yönetim kurulu üyeliklerine İsmail Kaya, Züleyha Kurt, Ali Biricik, Aykut Eminoğlu, Aziz Çiçek, Aziz İnce, Bilal Güler, Cengiz Balcı, Ebubekir Biskeveci, Ercan Özbay, Hakan Öner, Hasan Ali Özer, Hasan Seyrek, İbrahim Esin, İlhan Yılmaz, İsmail Ayva, Kenan Azboy, Mehmet Beşir Demirbağ, Mehmet Kurtay, Murat Çalışkan, Niyazi Akdağ, Ramazan Kaplan, Yakup Toprak, Yücel Yetişkin, Zeyyad Orhan, denetim kurulu üyeliğine ise Garip Erdoğan, Mehmet Güler, Abdulbaki Karaağaç, Özcan Öner, Abdullah Seçkin Onat seçildi

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!