Adanaspor'da neşeli idman

Güncelleme Tarihi:

Adanasporda neşeli idman
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 13:18

Adanaspor'da neşeli idman

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- PTT 1'inci Lig'in lideri Adanaspor, İzmir deplasmanında Karşıyaka ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde yapılan ilk idmanda kuvvet çalışması yapan Adanaspor, günün ikinci antrenmanında taktik ağırlıklı çalıştı.
Antrenmanın sonlarına doğru futbolcular ağır idman yaptırdığı iddiasıyla yardımcı antrenör Serhat Galimane’nin üzerine atlayarak şakalaştı. 
MAGAYE, "HENÜZ HER ŞEY BİTMİŞ DEĞİL"
Adanasporlu Magaye Gueye, kendilerine sezon başından bu yana inandıklarını ifade ederek bundan sonrasının daha da zor olacağını söyledi.
Mageye, "Sezon başından kötü performans sergilemiş görünebiliriz. Ancak biz takım olarak iyi olduğumuzu biliyorduk. Nitekim şuan ligin lideri konumundayız. Buradan sonrası daha da önemli ve zorlu geçecek. Kendimize inancımız tam. Henüz her şey bitmiş değil. Hocamızın bize gösterdiklerini sahada uygulamak için çalışmalarımız devam edecek. Burada ki arkadaşlığında bu başarıda payı büyük. Adanaspor’u ve Adana’yı seviyorum. İyiki bu takıma gelmişim" dedi.

FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!