Adanaspor, Kardemir Karabükspor maçına hazır

Güncelleme Tarihi:

Adanaspor, Kardemir Karabükspor maçına hazır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2016 14:31

 Adanaspor, Kardemir Karabükspor maçına hazır

Haberin Devamı

ADANA (DHA) SÜPER Lig’in 7. haftasında cumatesi günü saat 19.30'da Kardemir Karabükspor ile oynayacağı karşılaşmayı kazanmayı hedefliyor.
Sahalarında oynayacakları her maça galibiyet parolası ile çıkmak istediklerini ifade eden Adanaspor teknik direktörü Krunoslav Jurcic, "Karabük maçını kazanmak istiyoruz. Bu maçta taraftarımızın da desteği ile güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum" dedi.
Kardemir Karabükspor'un deneyimli oyunculara sahip olduğunu da belirten Jurcic, şöyle konuştu "Karabükspor Süper Lig deneyimi yaşamış oyunculara sahip. Aynı zamanda milli takımda beraber çalıştığım arkadaşım Tudor'un orada antrenör olması ilginç bir durum. Bu yüzden benim için farklı bir maç olacak."
HAZIRLIKLAR TAMAM

Osman Yereşen Tesisleri'nde teknik direktör Krunoslav Jurcic yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda pas çalışması yaptı. Turuncu beyazlılar antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik çalışması yaparak hücum varyasyonları üzerinde çalıştı. Krunoslav Jurcic, taktik antrenmanında oyuncularla yakından ilgilenerek uyarılarda bulundu. Yaklaşık 1 saat süren antrenman şut çalışmasıyla tamamlandı.

TARAFTARLARDAN DESTEK
Adanaspor taraftarı cumartesi günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanacak Kardemir Karabükspor maçı öncesi Osman Yereşen Tesisleri’ne gelerek takımına destek verdi. Dün akşam saatlerinde yapılan tesise gelen yaklaşık 1000 kişilik taraftar grubu antrenman bitene kadar takımlarına destek verdiler.
Taraftarlar antrenman öncesi Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Akgül ve teknik direktör Krunoslav Jurcic’e çiçek verip başarı dileklerinde bulundular. Antrenman esnasında marşlarla ve tezahüratlarla tempo tutan taraftarlar antrenman sırasında İdari İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Üzel’i çağırıp çiçek verdi.

DHA(AP) 14.10.2016 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!