Adanaspor İpekoğlu’yla 15 maçta 36 puan aldı

Güncelleme Tarihi:

Adanaspor İpekoğlu’yla 15 maçta 36 puan aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 08:40

PTT 1’inci Lig’de Engin İpekoğlu’nun teknik direktör olarak takımın başına gelmesi ile birlikte üst sıralara hızla yükselip 6 haftadır liderlik koltuğunda oturan Adanaspor, son 14 maçında yenilgi yüzü görmedi.

Haberin Devamı

İlk maçında Boluspor’a sahasında mağlup olan Adanaspor’un başındaki Engin İpekoğlu, o karşılaşmanın ardından şu ana kadar hiç bir maçını kaybetmedi. Turuncu beyazlı takım İpekoğlu ile birlikte oynadığı 15 maçta 1 mağlubiyet, 11 galibiyet, 3 beraberlik alarak en yakın takipcisine 3 puan farkla liderliğini sürdürdü.

Adanaspor’da göreve geldiği ve takımın seri galibiyetler aldığı dönemde bile şampiyonluktan söz etmeyen İpekoğlu, genç kadronun heyecanlanmaması için hedefini açıklamadığını ifade ederken şunları söyledi:

"Sporcularımı hep önümüzdeki maça hazırladım. Öncelikle alt sıralardaki takımlardan uzaklaşıp zirve mücadelesine girmek istiyordum. Çünkü, takımdaki futbolcular bunu başaracak düzeydeydi. Başkanımız Bayram Akgül bize büyük destek veriyor. Bize arzuladığımız çalışma ortamını sağlayıp, bizi bize bıraktı. Bu güzel oluşum başarıyı getirdi. İnşallah sezon sonunda Adanaspor’u Süper Lige taşırız"

GENEL İSTATİSTİK

Ligde oynadığı 26 maçın 15’ini kazanan Adanaspor, 5 maçta beraberlik elde ederken, 6 maçta da mağlup oldu.

Saha ve taraftarı önünde oynadığı maçlarda 10 galibiyet alan turuncu beyazlı takım hiç berabere kalmazken, 3 maçta ise mağlup oldu. Deplasman maçlarının 5’ini kazanan Adanaspor, 5 maçı berabere, 3 maçı ise mağlup tamamladı.

DERBİ TATİLİ

Adanaspor, 1-0’lık derbi galibiyetinin mutluluğu ile 3 günlük tatile girdi. Adana Demirspor ile oynadıkları derbi maçı 1-0 kazanarak milli maç arası nedeniyle izne çıkan turuncu beyazlılar perşembe günü Adana’ya gelerek çalışmalara başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!