Adanaspor 'BAL'kesti

Adanaspor Balıkesir'i de devirdi Süper Lig yolunda yoluna devam etti

Haberin Devamı

Adanaspor şampiyonluk yolunda muhteşem taraftarı önünde Balıkesir’i tek golle geçerek liderliğini sürdürdü. Maç önü ve maçın son düdüğüne kadar tribünlerde inanmış, Süper Lig’i isteyen, daha coşkulu bir taraftar vardı. Her an oyuncuları destekledi, galibiyette büyük rol oynadı. Tek kelimeyle görevini sonuna kadar yerine getirdi.

Tempo yükselmedi

Bu maçla 10 maçtır yenilmeyen ve sürekli form grafiği ve temposu yükselen bir Turuncu Beyazlılar izledik. Balıkesir karşısında ilk dakikalarda oyunu kendi sahasında kabul eden, rakibini üzerine çekip kısa paslarla çıkmaya çalışan Turuncu Beyazlılar az pozisyon buldu. Böyle olunca da defansta Didi’ye, Merthan’a orta sahada uzun zamandır sakatlığı nedeniyle takımda yer alamayan ve dün formasına kavuşan Renan ile ilk yarının iyilerinden Mehmet Sak ve Teyfik’e çok iş düştü. İlk yarı düşük tempoda golsüz sona erdi.

N’DUKA TAKIMI ATEŞLEDİ

Haberin Devamı

İkinci yarıda daha tempolu oynayan Adanaspor’da N’duka çıktı sahneye. Sahada basmadık yer bırakmadı. Defansa yardım etti, orta sahadan top çıkardı, ileride gol aradı ve güzel oyununu golle süslemesini de bildi. 62. Dakikada orta sahadan uzatılan derinlemesine pasla buluştu, rakiplerinin baskısına rağmen yıkılmadı ayakta kaldı, takımı için son derece değerli bir gole imza attı.

'ŞAMPİYON' SESLERİ

Hiç susmayan tribünlerin coşkusu görülmeye değerdi. ‘ŞAMPİYON ŞAMPİYON’ sesleri daha gür çıktı. Maç boyu kendisine yakışanı yaptı. Hakem bitiş düdüğünü çaldığında ise liderliğin keyfi yaşandı. Maç sonu en güzel görüntü teknik heyetin, futbolcuların, yöneticilerin kol kola tribünlere giderek galibiyetin ve zirve sevincini taraftarıyla paylaşması oldu. Süper Lig’i bu şehir çok istiyor ve hakediyor…

Yazarın Tüm Yazıları