Adana'da basketbol heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Adanada basketbol heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 09:16

ADANA Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Kadın Basketbol Hazırlık Turnuvası Adana Askispor ile MBK Doğuş Hastanesi arasında oynanan karşılaşmayla start aldı.

Haberin Devamı

Adana Askispor, Kayseri AGÜ, Mersin Büyükşehir Belediyespor, Girne Üniversitesi, Mersin Basketbol Doğuş Hastanesi ve Tosyalı Toyo Osmaniye Gençlikspor’un katıldığı Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ne hazırlık amacını taşıyan ve 19-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuvanın ilk maçında Adana Askispor, büyük çekişmeye sahne olan maçta MBK Doğuş Hastanesi’ni 72-71 mağlup etti.

İlk periyodu 27-12 önde kapatan Adana Askispor, birinci yarıyı ise 45-31 önde tamamladı. Üçüncü çeyrekte iyi oyununu koruyan Askispor, son periyoda 60-47 önde girdi. Mersin ekibi son periyotta hazını arttırırken, attığı sayılarla farkı 1’e kadar düşürse de karşılaşmadan 72-71 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın en skorer oyuncusu 20 sayı ile Adana Askispor’dan Kübra Erat oldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Halil Hızlısoy, heyecanlı ve çekişmeli bir karşılaşma izlediklerini belirtirken, "Turnuvada mücadele veren tüm ekipler tıpkı lig maçlarında olduğu gibi müthiş mücadele veriyor. Adanalıları bu heyecana ortak olmaya bekliyoruz" dedi.

Öte yandan Menderes Spor Salonu’nda üst aramasından geçmeden tribünlere giren tüm taraftarlar, açılış maçından önce dışarıya çıkarılıp tekrar aranıp tribüne alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!