Adana takımları, 23. haftada ikişer puan bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Adana takımları, 23. haftada ikişer puan bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 09:43

- PTT 1 .Lig'de Adanaspor ile Adana Demirspor, 23. haftada rakipleri ile berabere kaldı- Turuncu-beyazlı ekip 3, mavi-lacivertli takım ise 2 hafta sonra puan kaybetti

Haberin Devamı

ADANA (AA) - PTT 1. Lig'de Adanaspor ile Adana Demirspor, 23. haftada rakipleri ile berabere kaldı.

Ligde 21. haftada liderliğe yükselen Adanaspor, deplasmanda karşılaştığı Alima Yeni Malatyaspor maçında son dakikalara kadar önde iken 90. dakikada yediği golle 1-1 berabere kalarak puanını 41'e yükseltti. Bu sonuçla yenilmezlik serisini de 11'e yükselten turuncu beyazlılar, galip geldiği 3 haftanın ardından puan kaybetti.

Ligin bir diğer Adana takımı olan Adana Demirspor ise sahasında Multigrup Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. 1461 Trabzon ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenerek 2 hafta üst üste 3 puan alan mavi-lacivertli ekip galibiyet serisini 3'e çıkartamazken, 23. haftayı 39 puanla kapattı.

Üst sıralarda kıran kırana bir rekabetin yaşandığı ligde son durumu bugün oynanacak Altınordu - Kardemir Karabükspor maçı belirleyecek.

Haberin Devamı

Maç eksiğiyle 39 puanla dördüncü sırada bulunan Kardemir Karabükspor, galip gelmesi halinde 42 puana ulaşarak, 21. haftada kaybettiği liderlik koltuğuna tekrar oturmayı başaracak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!