Adana Lezzet Festivali tur programlarına girdi

Güncelleme Tarihi:

Adana Lezzet Festivali tur programlarına girdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2017 12:00

Adana Lezzet Festivali tur programlarına girdi

Haberin Devamı

ADANA'da 6-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Lezzet Festivali'nde kurum ve kuruluşların üstleneceği görevler belli olurken, festivalin önemli seyahat acentelerinin tur programlarına da girdiği belirtildi.
Festival hazırlıkları kapsamında Adana Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz başkanlığında, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari'nin ev sahipliğinde bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi, 4 ilçe belediyesi, Sanayi Odası, Ticaret Odası, Ticaret  Borsası, Organize Sanayi Bölgesi, Çukurova Üniversitesi, Adana Bilim ve Teknik Üniversitesi, Esnaf ve Sanatkarlar Birliği ile Seyahat Acentaları Birliği'nden yetkililer katıldı. 
İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari, toplantıda görev dağılımı yaptıklarını söyledi. Adana ve kültürünün tanıtılacağı etkinliğin başarıyla organize edilmesi için tüm olanakların kullanılacağını ifade eden Müdür Tari, şöyle devam etti: 
"Adana'mızı tüm yurdumuza ve yurt dışından gelecek misafirlerimize en iyi şekilde tanıtmak ve onları geleneksel misafirperverliğimizle ağırlamak için durmadan çalışıyoruz. Vali Yardımcımızın başkanlığında çok verimli bir toplantı gerçekleştirerek görev dağılımlarımızı belirledik. Bizlere olduğu kadar Adanalı hemşerilerimize de büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Bu organizasyonumuz da Portakal Çiçeği Karnavalı, Altın Koza Film Festivali gibi muhteşem bir şekilde yürütülecektir."
Tari, Lezzet Festivali'nin Türkiye'nin en önemli seyahat acentelerinin tur programlarına da dahil olduğunu da vurgulayarak "Festivale gelecek konuklar, Adana'ya has yöresel lezzetleri tatmanın yanında Adana'nın kültürel zenginliklerini öğrenecekler. Kentin tarihi mekanlarını ziyaret edecek konuklar, istedikleri takdirde, pamuk ve narenciye hasadına da katılabilecekler" diye konuştu. 

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!