Başkan Sözlü'den kongre çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sözlüden kongre çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 16:33

TFF 1.Lig takımlarından Adana Demirspor'un sahasında Mersin İdmanyurdu ile golsüz berabere kalması üzerine taraftarlar yönetim kuruluna istifa çağrısında bulunurken Başkan Sedat Sözlü, kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kesinlikle sezon sonunda görevi bırakacağını ifade eden Başkan Sözlü "Şu an için bizden daha iyi yönetecek ve güçlü bir yönetim adayı varsa hemen kongreye hazırım. Sezon sonunu bile beklemem" dedi.
Başkan Sözlü şöyle konuştu "İstifa etmek, bırakıp gitmek, kaçmak çok kolay.. Biz sezon sonunda hedeflediğimiz yere varacağız. Bunun içinde gerekli transferleri yapacağız. Nduka bu akşam geliyor, kendisiyle oturup anlaşmamızı yapacağız. Federasyona da gerekli ödemeleri gerçekleştireceğiz. Şu an 13 milyon civarında borcumuz var, federasyona ödemeleri de yapınca bu rakam 10 milyona düşecek. Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Ayrıca bize yeni yönetim için iyi bir liste gelirse yarın kongre kararı alırım."
Taraftara da mesaj veren Başkan Sözlü, "İyi günde herkes Demirspor'un yanında, önemli olan kötü günde birlik olmaktır. Gerçek taraftar böylesi kötü günlerde takımına, yönetimine, futbolcusuna sahip çıkmalı"dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!