Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü : Vali istifa etmeli (2)

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü : Vali istifa etmeli (2)
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 20:41

Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü : Vali istifa etmeli (2)

Haberin Devamı

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERİNCE, ADANA DEMİRSPOR KENTTEN AYRILDI
Cuma günü Elazığspor ile oynayacağı play-Off karşalışması için Malatya’ya gelen Adana Demirspor kafilesi, Malatyaspor’lu taraftarların tepkisi nedeniyle kaldıkları otel den ayrılarak Elazığ’a gitti.
Elazığspor ile oynayacağı play-Off karşalışması öncesi dün akşam Malatya’ya gelip Hilton Otel'ine yerleşen Adana Demirspor kafilesi, Alima Yeni Malatyaspor takım taraftarının tepkisi üzerine toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu tavsiye niteliğinde karar aldı. Kararın ardından Adana Demirspor kafilesi Elazığ'a hareket etti.
İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararı şöyle:
"TFF 2015-2016 sezonunda PTT 1. ligde Elazığ Atatürk Stadyumu'nda 19.05.2016 günü saat 21.30'da oynanacak olan Vartaş Elazığspor-Adana Demirspor play-off müsabakası için 16.05.2016 günü ilimize intikal ederek Hilton Otel'de konaklayan Adana Demirspor takım kafilesinin, 17.05.2016 günü 17.30 sıralarında ve 18.05.2016 günü saat 17.00 sıralarında Alima Yeni Malatyaspor takımı antrenman tesislerinde gerçekleştirilmesi planlanan antrenman organizasyonlarının, Alima Yeni Malatyaspor takım taraftarı ile Adana Demirspor takım taraftarları arasındaki rekabet, 2015-2016 sezonunun ilk yarısında ilimizde, ikinci yarısında Adana ilinde meydana gelen olaylar ve her iki takım taraftar gruplarının sosyal medya üzerinden karşılıklı olarak şiddet içeren atışmalarının birlikte değerlendirilmesi neticesinde güvenlik gerekçesi ile ilimizde yapılmamasının tavsiye niteliğinde kararına; toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile karar verilmiştir." 
Mikail PELİT/MALATYA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!