Adana Byz Algomed Spor Liderliğini Sürdürdü

Güncelleme Tarihi:

Adana Byz Algomed Spor Liderliğini Sürdürdü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2015 09:53

TÜRKİYE DEPLASMANLI VOLEYBOL 2. LİG, A GRUP'TA MÜCADELE EDEN ADANA BYZ ALGOMED SPOR LİGİN 7. HAFTASINDA DEPLASMANDA KARŞILAŞTIĞI GRUBUN GÜÇLÜ TAKIMLARINDAN ISPARTA SPORTİF GENÇLİK SPOR'U 3-1 MAĞLUP EDEREK LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ.

Türkiye Deplasmanlı Voleybol 2. Lig, A Grup’ta mücadele eden Adana Byz Algomed Spor ligin 7. haftasında deplasmanda karşılaştığı grubun güçlü takımlarından Isparta Sportif Gençlik Spor’u 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüsle Isparta’ya giden Adana Byz Algomed Spor, Isparta 6 Mart Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçın 1. setini 25-18, 2.setini 25-14 alarak 2-0 öne geçti. 3.seti 25-20 kaybeden Adana Byz Algomed Spor 4. seti 25-10, maçı da 3-1 alarak sahadan galip ayrıldı. Bu galibiyetle ligde oynadığı 7 maçın 4’ünü deplasmanda kazanan Adana temsilcisi geçmiş yıllardaki deplasman fatihi özelliğini de devam ettirdi.
Takım kaptanı Rıdvan Karataş, ligin güçlü takımlarından Isparta Sportif Gençlik Sporu deplasmanda yenmenin önemli olduğunu belirterek, “Takım olarak çıkışımızı ve serimizi devam ettirmek istiyoruz. Teknik heyetimiz ve takım arkadaşlarımızla birlikte bunu başaracak güçteyiz” dedi.
Kulüp Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner ise yaptığı açıklamada, Adana Byz Algomed Spor olarak ligde 7 maçta topladıkları 19 puanla çıkışlarını devam ettirdiklerini söyledi. Doğaner, “Ligde oynadığımız maçlarda bizden beklenen performansı göstermeye çalıştık. Süper Ligi gerçekten istiyoruz. Yakaladığımız bu ivme ile Çukobirlik, Sasa ve Güney Sanayi’den sonra voleybolda parlak günlerin geri geleceğine inanıyorum. Kadro olarak bunu başaracak güçteyiz. Kendi imkanlarımızla buralara getirdiğimiz Adana Byz Algomed Spor’a Adanamızın da sahip çıkmasını istiyoruz. Sponsorluk görüşmelerimiz devam ediyor. Bu zamana kadar verdikleri desteklerden dolayı Tatlıcı Köse Yönetim Kurulu Başkanı Veli Karahan’a, Body Line Fitnes işletmecisi Ferdi Memili ve Balak Metal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Balak’a teşekkür ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!