Adana Büyükşehir'den yaz kursları

Güncelleme Tarihi:

Adana Büyükşehirden yaz kursları
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2017 14:59

Adana Büyükşehir'den yaz kursları

Haberin Devamı

ADANA Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı yaz okullarında 19 branşta ücretsiz kurs veriliyor. Keman, resim, ebru, diksiyon, web tasarımı, bilgisayarlı muhasebe gibi geniş bir yelpazede, 10 merkezde verilen eğitimlere yaklaşık  3 bin 500 kişi katılıyor. 
Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanlığı'na bağlı Gençlik Eğitim Merkezleri ve Okuma Salonları'nda açılan kişisel gelişim, meslek edindirme ve hobi kursları yoğun ilgi görüyor. Yaz okullarında hızlı ve etkili okuma, İngilizce, okuma-yazma, bağlama, gitar, keman, tenis, güreş, diksiyon, futbol, satranç, bilgisayar kullanımı, bilgisayarlı muhasebe, hızlı klavye kullanımı, minyatür sanatı, ebru sanatı, resim, ahşap boyama kursları yer alıyor. 
Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanı Halil Hızlısoy, yaz okullarının Adanalıların yaz aylarını hem keyifli, hem de verimli şekilde değerlendirmesi amacıyla açıldığını belirterek "Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü'nün talimatları doğrultusunda açtığımız hobi, mesleki eğitim ve yaz kursları, kendilerini geliştirmek, yeni şeyler öğrenmek isteyen herkese açık. 10 merkezimizde açtığımız ücretsiz kurslarımız yalnızca yaz döneminde değil, yılın dört mevsimi devam ediyor" dedi. 

ADANA,(DHA)
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!