Adana Atlıspor'un binicileri 5 şampiyonluk ile döndü

Güncelleme Tarihi:

Adana Atlısporun binicileri 5 şampiyonluk ile döndü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 11:52

Adana Atlıspor'un binicileri 5 şampiyonluk ile döndü

Haberin Devamı

ADANA (DHA)ADANA Atlıspor Kulübü, 4 sporcu ile katıldığı Türkiye Birinciliğinde 5 şampiyonluk çıkartarak dönerken önemli bir başarıya imza attı.

Ankara Atlıspor Kulübünde yapılan Türkiye Şampiyonasının ilk gününde Ece Uğurses 90 cm. engellide günün ilk şampiyonluk kupasını kazanırken, 1 mt. engellide de şampiyonluk kupası bu kez Rana Çapar ile geldi. Aynı müsabakada Kristiyana Dilyanova ikincilik kazandı.

110 cm. engelli arkadaş parkurunda Rana Çapar- Kristiyana Dilyanova çifti birinci gelerek başarıyı sürdürdü.

Efe Utku aynı yarışta Adana dışından partneriyle ve sonrasında 115 cm. engelli yarışında ikincilik kazandı.

Şampiyonada Adana rüzgarı ikinci gün de sürdü. 100 cm. 2 bölümlü engellide Ece Uğurses yeniden birinci gelirken, 115 cm. barajlı yarışta ise bu kez Efe Utku şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Adana rüzgarı ikinci gün de sürdü. 100 cm. iki bölümlü engellide Ece Uğurses yeniden birinci gelirken, 115 cm. barajlı yarışta bu kez Efe Utku şampiyonluk kupasının sahibiydi.

Ankara'da 4 sporcuyla 5 şampiyonluk kazanan Adana Atlı Spor Kulübü sporcularının baş antrenörü Kadir Kartal, düzenli çalışmalarının karşılığını aldıkları için mutlu olduğunu belirtirken sporcularıyla gurur duyduğunu ifade etti. Geçmişte yüzmede olduğu gibi, binicilikte de Adana'nın marka şehir olması için çalıştıklarını söyleyen Kartal, bu spora ilgi duyan herkesi Adana Atlı Spor Kulübü'ne davet etti.

DHA(AP) 27.6.2106 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!