Adana Askispor'dan kritik zafer

Güncelleme Tarihi:

Adana Askispordan kritik zafer
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 17:34

Adana Askispor'dan kritik zafer

Haberin Devamı

Akif ÖZDEMİR/ ADANA, (DHA)



BİLYONER.COM Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Adana Askispor, deplasmanda oynadığı maçta Mersin Büyükşehir Belediyespor'u 67-47 mağlup ederek, ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı.

Kadınlar Basketbol Ligi'nde Adana Askispor’un ligde kalması adına büyük öneme sahip karşılaşma Mersin'de oynandı. Edip Buran Salonu'ndaki karşılaşmanın ilk periyodunda 20-18 geriye düşen Adana Askispor, ikinci devrede 2 puan öne geçerek devreye 33-31 önde gitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında farkı açan Adana ekibi, üçüncü periyodu 40-53, karşılaşmayı ise 47-67 galip kapattı. Karşılaşmada 13 sayı kaydeden Amanda, Adana Aski'nin en skorer oyuncusu olurken, Mersin Büyükşehir Belediyespor'da Mariana Kuzina ve Anna Kay Henry'nin 13'er sayılık performansları galibiyet için yeterli olmadı. Bu sonuçla ligde kalma umutlarını da son haftaya taşıyan Adana Aski, pazar günü oynayacağı Botaşspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

‘RAKİPLERİMİZDEN GELEN SONUÇLARI BEKLEYECEĞİZ’

Adana Askispor Genel Menajeri Fatih Yücel, Mersin Büyükşehir Belediyespor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirtirken, şöyle konuştu: “Oyuncularımız karşılaşmanın öneminin farkındaydı. Sahaya kazanmak için çıkmıştık. İstediğimiz gibi de sonuç aldık. Bu sonuçla ligde kalma umutlarımızı son haftaya taşıdık. Adana Botaşspor karşısına da galibiyet için çıkacağız. Rakibimizi yenerek, ligde kalmak istiyoruz. Oyuncularımızın üzerine düşenin en iyisini yapacağına inanıyoruz. Kazanıp, rakiplerimizden gelecek sonuçları bekleyeceğiz.”

DHA (AÖ) (31.3.2016, FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!