Acil Aşk Aranıyor dizinden final kararı!

Güncelleme Tarihi:

Acil Aşk Aranıyor dizinden final kararı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2015 15:02

Show TV ekranlarının romantik komedi dizisi Acil Aşk Aranıyor'dan üzücü haber geldi. Med Yapım imzalı dizi Acil Aşk Aranıyor dizisi final kararı aldı. Acil Aşk Aranıyor 24.final bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Acil Aşk Aranıyor 24.final bölümüyle 25 Kasım Çarşamba Show TV'de.

Haberin Devamı

Show TV ekranlarının Acil Aşk Aranıyor dizisifinal kararı aldı. Dizide Duygu Yetiş (Nisan) ile başrolü paylaşan Serhat Teoman (Sinan) sosyal medya hesabından şu açıklamayı yazdı:

“Maceramızın sonuna geldik. Zorlu televizyon koşullarında projeye inancını her daim taze tutarak bu önemli deneyimi yaşamamı sağlayan yapım şirketimize, yazar ve set ekibimize, hepsiyle çalışmaktan gurur duyduğum tüm oyuncu dostlarıma ve en önemlisi bu süreci unutulmaz kılan izleyicilerimize sonsuz teşekkür ederim. Yepyeni hikayelerle yolculuğumuz sürecek. Sevgiler”

ACİL AŞK ARANIYOR 24.FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI



ACİL AŞK ARANIYOR 23.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Nisan ayrılık acısını atlatmaya çalışır. Bunun için internetten bulduğu bir metodu uygulamaya başlar. Sinan’dan uzak durmaya çalışır. Sinan Nisan’la barışma yolları arar. Sinan, eski arkadaşı Engin’in hastanede işe başlamasıyla tüm dengesi bozulur.

Engin, Sinan’a karşı duyduğu rekabet ve kin duygusuyla hareket etmeye başlar. Nisan’ı Sinan'ın onun elinden almak için her şeyi deneyecektir. Özgür Zeynep’e söylediği ikiz yalanını sürdürmek zorunda kalır. Zeynep'i yemeğe çıkarır. Ancak küçük dalgınlığı yüzünden yalanının ortaya çıkmasıyla karşı karşıya kalır. Abidin ise Malik’le bir iddiaya girmiştir. Konu ise Nisan’la Sinan’ın barışması üzerinedir.