Açıkhava'da ünlüler geçidi

Güncelleme Tarihi:

Açıkhavada ünlüler geçidi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2017 10:35

Açıkhava'da ünlüler geçidi

Haberin Devamı

 

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Açıkhava Tiyatrosu'nda, Antalya Komedi Festivali'nin hemen ardından MFÖ, Sertab Erener, Sibel Can, Deniz Seki ve Duman konserleri düzenlenecek.

Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu, 23-28 Eylül tarihleri arasındaki Antalya Komedi Festivali'nin ardından yine çok sayıda ünlü ismin katılacağı bir dizi konsere ev sahipliği yapacak. Festivalde Ali Poyrazoğlu, Günay Karacaoğlu, Evrim Alasya, Emre Kınay, Altan Erkekli, Veysel Diker, Sevinç Erbulak, Fırat Tanış gibi isimler bugünlerde tiyatro oyunlarıyla Antalya'da ağırlanıyor.

Festivalin bitiminin ardından bir dizi konser serisi devam edecek. 30 Eylül Cumartesi günü saat 21.15'te Türk pop ve rock müziğinin efsane grubu Mazhar Fuat Özkan (MFÖ) üçlüsünün konseri olacak. 7 Ekim Cumartesi günü saat 21.15'te güçlü sesi ve Sertab'ın Oda Müziği projesiyle Sertab Erener sahneye çıkacak. 8 Ekim Pazar günü saat 20.00'de ise Sunay Akın ve Nihat Sırdar 'Sivrisinek Dedin de Aklıma geldi' adlı gösteriyle sevenleriyle buluşacak.

Sibel Can ise 13 Ekim Cuma günü saat 21.15'te Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verecek. 14 Ekim Cumartesi günü saat 21.00'de de Deniz Seki sahneye çıkacak. Konser etkinlikleri 21 Ekim Cumartesi günü saat 20.30'da Türkiye'nin en iyi canlı performans gruplarından biri olan Duman ile sona erecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!