Açık hava sineması ile nostaljik Ramazan

Güncelleme Tarihi:

Açık hava sineması ile nostaljik Ramazan
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2016 09:32

Açık hava sineması ile nostaljik Ramazan

Haberin Devamı

İSTANBUL(DHA) HER yıl Ramazan ayında birbirinden farklı etkinlikler düzenleyen Kartal Belediyesi, Kartal Meydanı’nda hazırlamış olduğu açık hava sineması ile Ramazan ayına nostaljik bir hava kattı.

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün düzenlediği “Nostaljik Sinema Günleri” ile her hafta sonu, yüzleri güldürmeye yeten Türk sineması klasiklerini beyaz perdeye aktararak hem 70'li yıllar rüzgarı estiriyor hem de Ramazan akşamlarına eğlence katıyor.

HER ŞEY 70'Lİ YILLARI ANDIRIYOR

Kartal Belediyesi'nin, 70'leri çağrıştıran en büyük simgelerden biri olan eski model bir pikap araçla hafta içi mahalleleri dolaşarak yaptığı film anonsunu duyan Kartallılar, eski yazlık sinemalar gibi dekore edilen 'Kartal Meydanı Açık Hava Sineması'nı dolduruyor.

Kartallılar, son olarak; başrolünde Ahmet Kural ve Murat Cimcir’in yer aldığı “ Düğün Dernek 2” ve Rıfat Ilgaz’ın yazdığı 'Hababam Sınıfı'nı çekirdek, patlamış mısır ve gazoz ikramı eşliğinde izleyerek keyifli bir hafta sonu geçirdi. Kartallılar, Kartal Belediyesi Açık Hava Sineması'nda 25 Haziran Cumartesi günü saat 21.15'te 'Kocan Kadar Konuş', 26 Haziran Pazar günü ise saat 21.15'te en sevilen komedi klasiklerinden 'Tosun Paşa'yı izleme fırsatı bulacak.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!