Açık bırakılan elektrik direÄŸi çukuru can aldı

Güncelleme Tarihi:

Açık bırakılan elektrik direği çukuru can aldı
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 21, 2009 14:16

ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde, elektrik direği dikmek için açılan, ancak herhangi bir önlem alınmayan çukura düşen 47 yaşındaki İsmail Sarı hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Ä°HMAL YÄ°NE CAN ALDI / FOTO GALERÄ°

Ereğli’de Başkent Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (BEDAŞ) dün, Kemer Mahallesi’nde Çavdarlı Durağı’nın yanında elektrik direği dikmek için beton kaplı çukur açtı. Sabah saatlerinde çalışma yapmak için olay yerine gelen BEDAŞ görevlileri, 1 metre 86 santim derinliğinde, 53 santim çapındaki çukurda bir ceset görünce durumu polise bildirdi. Polis, güvenlik şeridi oluştururken, olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı inceleme yaptı. Daha sonra polis ve görevliler, içerisinde 23 santim su bulunan çukura düşen kişinin cesedini çıkardı. Olay yerindeki vatandaşlar ölen kişinin İsmail Sarı olduğunu söylerek, akli dengesinin yerinde olmadığını iddia ettiler. Sarı’nın olay yerine gelen yakınları ise gözyaşı döktüler.

Ceset otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu arada, BEDAŞ’ın aynı yol üzerinde açtığı diÄŸer çukurların da üzerinin açık olduÄŸu ve hiçbir güvenlik önleminin alınmadığı gözlendi.Â

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!