Açgd Temel Fotoğrafçılık Kursu Tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Açgd Temel Fotoğrafçılık Kursu Tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 12:23

AKÇAKOCA'DA FOTOĞRAFÇILIK KURSU TAMAMLANDI

Akçakoca Çalışan Gazeteciler Derneği(AÇGD) tarafından organize edilen Temel Seviye Fotoğrafçılık kursu 16-17 Ekim 2015 tarihleri arasında Diapolis otelde gerçekleştirildi.
AÇGD Fotoğrafçılık kursu, İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Heykeltraş ve Fotoğrafçılık Eğitmeni Şahin Domin tarafından verildi. İki boyunca süren fotoğraf kursunun ardından sertifika töreni yapıldı. Törene Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mehmet Pazvant katıldı. Sertifika töreni öncesi iki gün boyunca sahada kursa katılan kursiyerler tarafından çekilen fotoğraf karelerinden oluşan bir slayt gösterildi.
Gösterinin ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, "Bir fotoğraf karesine bir ağacı bir hayvanı bir bitkiyi sokabiliyorsunuz. Sosyal medyada çok gelişti, her türlü fotoğraf paylaşılabiliyor. Önemli olan o fotoğraf kadrajına o ruhu yansıtabilmektir. Eskiden filim karelerine sayılı fotoğraf sığdırılıyordu şimdi günümüzde binlerce fotoğraf çekilip bakıp seçme şansını yakalayabiliyoruz, buda çok büyük avantajdır. Ben ilerleyen günlerde bu kursun devamını diliyorum, katılımlarınızdan dolayı sizleri kutluyorum ve bu organizasyonu gerçekleştiren gazetecilerimize de teşekkür ediyorum” diye belirtti.
Yemenici’nin ardından söz alan İlçe Kaymakamı Mehmet Özer ise “Günümüzdeki iletişim tekniklerine kursiyerlerimizin teknik açıdan yaklaşması kendilerini fotoğrafçılık anlamında öne geçirecektir. Bu kursun gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, katılımcıları kutluyorum” diye konuştu.
Gerçekleşen konuşmaların ardından kursu veren İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Heykeltraş ve Fotoğrafçılık Eğitmeni Şahin Domin’e katkılarından dolayı Akçakoca Çalışan Gazeteciler Derneği tarafından hazırlanan teşekkür plaketi, Kaymakam Mehmet Özer tarafından takdim edildi. Kursa katılan kursiyerlere de, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mehmet Pazvant tarafından katılım belgeleri sunuldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!