Abuzer Yıldırım Pekay Hobi Evinin Açılışı Yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Abuzer Yıldırım Pekay Hobi Evinin Açılışı Yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 17:23

ADIYAMAN 160 POLİS LOJMANLARI İÇERİSİNDE HOBİ EVİ AÇILDI

Polis Eşleri Kaynaşma-Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Adıyaman Şubesi ve Yıldırım Vakfı Başkanı Abuzer Yıldırım tarafından yapılan, Abuzer Yıldırım PEKAY Hobi Evi’nin açılışı gerçekleştirildi.
PEKAY ve Yıldırım Vakfı Başkanı Abuzer Yıldırım tarafından Adıyaman 160 Polis Lojmanları içerisinde yapılan Abuzer Yıldırım PEKAY Hobi Evinin açılış törenine, Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, PEKAY Adıyaman Şube Başkanı Ayşe Salmaner, İş Adamı Abuzer Yıldırım, emniyet şube müdürleri, PEKAY üyeleri, polis eşleri ve polis memurları katıldı.
Yapımı tamamlanan Abuzer Yıldırım PEKAY Hobi Evinin hayırlara vesile olmasını dileyen Adıyaman İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, “Polis eşleri tarafından ayakta tutulan ve onların gelirleriyle elde edilen ve elde edilen gelirle de polis memurlarımızın çocuklarına, gazilerimizin üniversite okuyan çocuklarına burs vererek hizmet sunan bir dernektir. Bizim Adıyaman’a, geldiğimiz ilk yıl PEKAY tarafından 10 kişiye burs verilirken bu verilen burs oranı şuan 37 oldu. Müracaatlar olduğu taktirde bu sayı oranı daha da fazla olacak inşallah. Bizler Yıldırım Vakfı Başkanı Abuzer Yıldırım’a ve PEKAY Adıyaman Şube Başkanı Ayşe Salmaner ile dernek üyelerine yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Fikret Salmaner’in konuşmasının ardından hobi evinin açılışı gerçekleştirilerek, katılımcılara ikramlarda bulunuldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!