Abant ve Kartalkaya’ya akın ettiler

Güncelleme Tarihi:

Abant ve Kartalkaya’ya akın ettiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2013 00:00

Doğal güzellikleriyle ünlü, ankara’ya 2 saat uzaklıktaki Abant ve Kartalkaya Kayak Merkezi’nde yeni yıl yoğunluğu yaşanıyor.

Haberin Devamı

Yılbaşını fırsat bilen tatilciler, Ankara ve İstanbul arasında bulunan, doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı’na akın etti. Abant’taki oteller yüzde 99 doluluk oranına ulaştı. Tatilciler, ata ve faytona binerek, kızak ve poşetlerle kayarak, göl çevresinde piknik yaparak vakit geçiriyor.

YÜZDE 100 DOLULUK

Kartalkaya’daki otellerde de yılbaşı öncesinde yoğunluk yaşanıyor. Tatilciler, 1,5 metreye ulaşan karda kayak yaparak yeni yılı karşılamaya hazırlanıyor. Kartalkaya’daki bir otelin genel müdürü Halit Ergül, kayak merkezinde bulunan 6 otelin yeni yıl öncesinde yüzde 100 doluluk oranına ulaştığını, yaklaşık 5 bin kişinin Kartalkaya’da yeni yıla gireceğini söyledi. Abant’taki bir otelin genel müdürü Erol Yavuz ise yeni yıl öncesinde yerli ve yabancı turistlerin Abant’a yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, yılbaşında bölgedeki otellerin yüzde 100 doluluk oranına ulaşacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!