AA'nın "Yılın Fotoğrafı" oylaması

Güncelleme Tarihi:

AAnın Yılın Fotoğrafı oylaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 16:49

- Erzurum Valisi Altıparmak, Rektör Koçak ve Emniyet Müdürü Karabörk, oy kullandı

Haberin Devamı

ERZURUM (AA) - Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ve Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen "Yılın Fotoğrafı" oylamasına katıldı.

AA Erzurum Bölge Müdürü Emine Konuk ve Başmuhabir Yücel Velioğlu'nu makamında kabul eden Vali Altıparmak, AA'nın haber alanındaki başarılarının yanında fotoğraf ve video dallarında da adından söz ettirdiğini söyledi.

Altıparmak, bir fotoğrafın çok şey anlattığını dile getirerek, "Bir kare fotoğraf üzerine saatlerce konuşabilirsiniz ya da sadece susarsınız" dedi.

AA Bölge Müdürü Konuk ile "haber" ve "yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları tek tek inceleyen Altıparmak, "haber" kategorisinde Ahmed Zakaria'nın "Mısır'da Referandum", "yaşam" kategorisinde ise Özkan Bilgin'in "Altın Sarısı Yolculuk" fotoğraflarına oy verdi.

Haberin Devamı

Atatürk Üniversitesi Rektörü Koçak da "haber" kategorisinde Ashraf Amra'nın "Morgda Yer Kalmayınca", "yaşam" kategorisinde Özkan Bilgin'in "Altın Sarısı Yolculuk" ve Dilek Mermer'in "Arafat'ta Vakfe Heyecanı" fotoğraflarını oyladı.

Erzurum Emniyet Müdürü Karabörk, "haber" kategorisinde Emin Mengüarslan'ın "Yaşlı Kadın ve Polis", Ali Hasan'ın "Kardeşe Elveda", "yaşam" kategorisinde de Metin Aktaş'ın "Pakistan'da Mülteciler" ve Fırat Yurdakul'un "Ankara'da Şimşekli Gece" fotoğraflarını beğendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!