AA ekibine çirkin saldırı

Güncelleme Tarihi:

AA ekibine çirkin saldırı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2013 00:00

Başkent’te belediyenin kar temizleme çalışmalarını görüntüleyen Anadolu Ajansı’nın (AA) gece ekibi, 5 kişinin saldırısı sonucu yaralandı.

Haberin Devamı

Burnu kırılan kameraman Mertkan Morkoç ile vücuduna darbeler alan muhabir Durmuş Koçak ve şoför Mehmet Çelebi Öztürk, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu önünde belediyenin kar temizleme çalışmalarını görüntülemeye başlayan gece ekibi, bu sırada bir kazaya şahit oldu. Kaza yapan bir araçta bulunan Gökhan K., Volkan K., ve Cihan K., AA ekibinin yanına gelip galerici olduklarını belirterek, “Bu aracı çekmeyin. Kaza yaptığı görülürse bir daha satamayız’’ dedi. Muhabir Durmuş Koçak, kaza yapanlara geçmiş olsun diyerek, aracı çekmediklerini, belediyenin çalışmalarını görüntülediklerini söyledi. Ancak ikna olmayan 3 saldırgan, hakaret ederek görevi başındaki AA ekibine saldırdı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, Gökhan K, Volkan K. ve Cihan K. ile kavgaya karıştıkları belirlenen Erkan A ve Mehmet M.’yi gözaltına aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!