% 90 düşme kalkar

Güncelleme Tarihi:

% 90 düşme kalkar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2012 00:55

Haberin Devamı

KULÜPLER Birliği’nin perşembe günü yapacağı kritik toplantı ve 26 Ocak’taki Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu öncesi Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, “Benim tahminim yüzde 90 küme düşme kalkar” dedi. “Türkiye’de hiç kimse açık açık düşüncesini söylemiyor, ya da çok az kişi açık konuşuyor” diyen Türkmen, 58. Madde tartışmaları için şunları söyledi:

Ceza alırsak ne olacak?

“Biz doğruları konuşuyoruz. Sadece 3 büyükler yok bu ligde. Bu lig 3 büyüklerden ibaret değil. Önemli olan Türk futbolu, UEFA’dan 5 yıl ceza alırsak ne olacak? O yüzden bizim tavrımız net. 58. Madde Türk futbolunun geleceği için değişmemeli. Galatasaray, Trabzonspor ve Bursaspor da açık açık görüşünü dile getirdi. Ama olağanüstü kongrede benim tahminim yüzde 90 küme düşme kalkar.”

Haberin Devamı

Panik havası yaratmasınlar

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’ın 58. Madde’nin değişimine karşı olan Galatasaray ile Trabzonspor için söylediği “Ligden çekilip, kendi aralarında oynasınlar” sözlerine Türkmen, “Havuz bozulmaz. Alıcısı hazır bu ligin. Kimse panik havası yaratmasın” cevabını verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!