80'lik Kocaya ÖLÜM TUZAĞI

Güncelleme Tarihi:

80lik Kocaya ÖLÜM TUZAĞI
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2013 00:00

Haberin Devamı

ALMANYA’dan emekli olduktan sonra kesin dönüş yapan, 2008’de de eşini kaybeden 80 yaşındaki Hacı Yusuf Çimen, yaklaşık bir yıl önce 53 yaşındaki Ş.Ç. ile evlendi.Geçen 12 Aralık’ta Çimen’i, öğle namazı çıkışında yanına gelen ve kendisini önceden tanıdığını söyleyip otomobile bindiren ikisi kadın dört kişi kaçırdı. Çamkule 4730/2 Sokak’ta boğuşma yaşandı, Çimen cebindeki 400 TL alınıp otomobilden atıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine polis, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarından yaşlı adamın kaçırıldığı plakasız otomobilin modelini ve özelliklerini belirledi. Benzer modeldeki beyaz renkli 700 otomobil saptanıp tek tek incelendi, 398’inci sıradakinin kullanıldığı ortaya çıktı.

Beni karısı tuttu
Araç kiralama firmasından otomobili, 26 yaşındaki G.B.’nin kiraladığı belirlendi. Yaşlı adamı kaçırdığı sırada G.B.’nin yanında sevgilisi 23 yaşındaki M.Ç., 26 yaşındaki arkadaşı T.G. ve onun birlikte yaşadığı 24 yaşındaki F.G.’nin olduğu saptandı, 4’ü de operasyonla yakalaandı.
Suçlamaları kabul etmeyen zanlılardan G.B., güvenlik kamerası kayıtları gösterilince yaşlı adamın karısıyla plan yaptıklarını itiraf etti. Çimen’in karısı Ş.Ç., onun 30 yaşındaki oğlu Y.Ö. ile 41 yaşındaki damadı C.G. de gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Şaşırtan planlar
Üç oğlu Almanya’da bulunan Çimen’in, ölümünün ardından eşi Ş.Ç.’ye noterden sadece bir ev için yetki verirken, oyunla genel bir vekaletname alındığı, bununla yaşlı adamın bankalardaki 250 bin liralık döviz ve Türk parasını 1.5 ayda küçük meblağlarla çekildiği belirlendi. Parayla oğluna araba alan, damadınınkini yenileyen, kızının borçlarını ödeyen Ş.Ç.’nin yaşlı adamı terk ettikten sonra kullanacağı evin de perde ve beyaz eşyalarını aldığı ortaya çıktı.
Çimen’in bankadaki parasının bitmesinin ardından Ş.Ç.’nin bu kez de, yaşlı adamı öldürmek için yemeğine çok sayıda cinsel güç artırıcı ilaç, uyuşturucu haplar attığı belirtildi. Çimen’in tüm bu planlara rağmen hayatta kalması üzerine yağmurlu havada çarpıp öldürme planı yaptığı iddia edilen Ş.Ç. ve çocuklarının, duş aldığı sırada akıma kapılması için elektrikli şofbeni bile bozdurdukları önesürüldü.

Haberin Devamı

Ve kiralık katil
Tüm girişimlerden farkında olmadan kurtulan Çimen’in öldürülmesi için son olarak Ş.Ç.’nin, eski komşusu G.B.’yi 50 bin TL karşılığında kiralık katil olarak tuttuğu öne sürüldü. Ş.Ç. iddiaya göre G.B.’den kocasını kaçırarak öldürmesini istedi. G.B.’nin de kiralık otomobille yanına gittiği Çimen’i namaz çıkışında kaçırdıktan sonra sokak arasına götürdüğü, burada yaşanan boğuşma sonrasında ise yola atıp suç ortaklarıyla kaçtığıı ortaya çıktı.
G.B., kendisini yeğeni olarak tanıtan Ş.Ç. ile Çimen’in evliliği öncesi evlerini boyadığını, yaşlı adam o zaman kendisine çok iyi davrandığı için de öldürme kastı
bulunmadığını, karısının planını anlatmak için otomobiline aldığını söylediği öğrenildi. G.B. ile telefon görüşmeleri de belirlenen Ş.Ç. ise, kiralık katil olarak tuttuğu zanlıyı tanımadığını ileri sürdüğü öğrenildi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!