7art2'den Yumurtalık'a kütüphane

Güncelleme Tarihi:

7art2den Yumurtalıka kütüphane
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2017 11:20

7art2'den Yumurtalık'a kütüphane

Haberin Devamı

ADANA, (DHA) - ADANA'da 9 gönüllüden oluşan 7art2 ekibinin, 6 ay önce düzenlediği, 'Kitabını Al Gel Müziğe Ses Ver' etkinliğinde elde edilen gelir ve toplanan kitaplarla Yumurtalık ilçesine bağlı Yeşilköy'de bulunan Ganime Erzenci Ortaokulu'na yaptırdıkları kütüphanenin açılışı yapıldı.
Daha önce de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yaptıkları '3 Kadın 3 Portre - Ben Seni Anlıyorum, Sen de Beni Anla' adlı proje ile ihtiyacı olan 7 kadına destek olan gönüllüler, bu kez köy okulu için başlattığı çalışmaların meyvesini aldı. Açılışa Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yumurtalık İlçe Kaymakamı Asalet Karabulut, Yumurtalık Jandarma Komutanı Ümit Tolu, Yumurtalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Emre, Okul Müdürü Hüseyin Kemik, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Kütüphaneyi gezen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 7art2 ekibini tebrik etti.
DEĞİŞİK MESLEKLERDEN 9  KİŞİ BİRARADA
7art2 ekipte 7'si kadın 9 kişi bulunuyor. Ekip, Özgür Çerçi, Orçun Utlu, Yeliz Doğramacılar Arman, Didem Bekiroğlu, Betül Haydın, Hatice Çelik, Gamze Bağırsakçı, Sezin Eser ve Muteber Özden'den oluşuyor. Kütüphane açılışının ardından 7art2 ekibinde bulunan solistler tarafından öğrencilerin istediği parçalardan oluşan mini bir konserde düzenlendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!