7 erkeğe 7 tişört

Güncelleme Tarihi:

7 erkeğe 7 tişört
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2013 00:00

TOG Bazar’ın 7’ncisinin gerçekleşeceği bu yıl, kendi alanında ün yapmış 7 erkek, 7 kadın modacıyla bir araya geldi ve tişört tasarladı

Haberin Devamı

TUVANA BÜYÜKÇINAR DEMİR SARP APAK

Tasarladığımız tişörtler için mutlu olmak ve mutlu kılmaktan yola çıktık. Mutluluk bugün elde etmek için en yoğun çaba gerektiren kavram gibi görülmekle birlikte, aslında bir gülümseme kadar anlık bir durum. Verdiğimiz mesajlarla mutluluğu hissedip hissettirebilmeyi umuyoruz.

İDİL TARZİ - YAĞMUR ATACAN

Yağmur Atacan: Aklıma gelen ilk şey; uzun süre para kazanmamı sağlayan, müzik tutkum davuldu. Koluma yaptırdığım davul dövmesini İdil ile beraber tişörtlerin üzerine taşıdık. Ben eşim için bir tane ayırttım bile.

NİHAN BURUK - EMRE KARAYEL

Düz basic bir tişörtü nasıl esprili bir şekilde feminenleştiririz diyerek yola çıktık. “İçimizi dışımıza çıkarırsak nasıl olur” fikrini tişörtlere resmetmek istedik. Sonuçta ortaya  bir kapsül koleksiyon çıktı.

Haberin Devamı

KEREM GÖNLÜM - MEHTAP ELAİDİ

Bir araya geldiğimiz ilk gün basketbolla ilgili bir tişört yapmaya karar vermiştik. Basket topu ve pota arasındaki ilişkiyi farklı bir anlatımla aktarmak istedik. Varmak istediğimiz nokta kişinin kendi skorunu sadece kendisinin bilmesi.

Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından 28 Mayıs’ta Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenecek etkinlikte Burak Yılmaz-Özlem Süer, Kıvanç Kasabalı-Gamze Saraçoğlu, Kenan Ece ve Özlem Kaya’nın tişört tasarımları da yer alacak. 450 bin TL olarak hedeflenen gelir Kadın Hakları Eğitimi’ne aktarılacak. Giriş bileti 25 TL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!