7 Aralık Üniversitesi'nde konferans

Güncelleme Tarihi:

7 Aralık Üniversitesinde konferans
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2017 16:11

7 Aralık Üniversitesi'nde konferans

Haberin Devamı

Songül ALTIAYLIK/KİLİS,(DHA)- KİLİS'te, 7 Aralık Üniversitesi İlim, Kültür ve Medeniyet Topluluğu ile Kilis Anadolu Öğrenci Birliği Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği 'Bağımlılıklarımız ve İnsanlık Suçu İlişkisi' konulu düzenlendi.
Konferansa, Kilis Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Deniz, Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Bozdağ, üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Halil Aldemir, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Enes Terlemez’in Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferansta Anadolu Öğrenci Birliği Topluluğu tarafından hazırlanan tanıtım filmi izletildi.
Konferansta konuşan avukat Muharrem Balcı, kötü alışkanlıkların insanın kendisinden ziyade başkalarına verdiği zararların üzerinde dururken, bağımlılıkların insanlık suçu olduğunu belirtti ve bu suçun yaygınlığındaki artış hızının alarm niteliğinde olduğunu kaydetti. Balcı, bağımlılığın dünya çapında bir tehlike olduğunun ifade ederek, önlemler almaya yönelik çalışmaların desteklenmesi gerektiğini kaydetti.
Program sonunda İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Halil Aldemir, avukat Muharrem Balcı’ya plaket ve hediye takdim etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!