50 yıllık başarı

Güncelleme Tarihi:

50 yıllık başarı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2013 00:00

Başta inşaat olmak üzere farklı sektörlerde faaliyet gösteren Yüksel Holding, kuruluşunun 50. yılını renkli bir gece ile kutladı. Holding binasındaki geceye, Yüksel ailesinin tümü katıldı.

Haberin Devamı

Söğütözü’ndeki holding binasında gerçekleşen kutlamaya Yüksel Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sazak ev sahipliği yaptı. Geceye, holding yöneticileri ve çalışanları tam kadro katıldı. Sazak, kutlamada yaptığı konuşmada „Başarının en büyük anahtarı her yeni güne, birlikte, hep daha iyisini üretmek için başlamaktır. Biz bu büyük sorumluluğu üç kuşaktır gururla ve azimle taşıyoruz. Bugüne kadar yerine getirmiş olduğumuz taahhütlerin coşkusu ve haklı gururunu yaşayarak 50. yıl coşkumuzu ilk sizinle kutlamak istedik. Yurtta ve dünyada toplumların yaşam kalitesini yine omuz omuza yükselteceğimiz nice 50 yıllar yaşarız. Bizleri bu önemli gecede yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Geç saatlere kadar devam eden kutlamada geçtiğimiz yılın en iyi çıkış yapan isimlerinden Levent Dörter sahne aldı. Dörter, şarkılarıyla dinleyenlere müzik ziyafeti sundu. Gecenin ilerleyen saatlerinde dans pistine gelen davetliler, gönüllerince eğlenerek başarıyı kutladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!