5 katlı bina 'mavi ekran' hatası verdi!

Güncelleme Tarihi:

5 katlı bina mavi ekran hatası verdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2016 07:40

Windows'un mavi ekranı pek çok yerde karşınıza çıkmış olabilir. Ama bu sefer göreceğiniz, muhtemelen "en büyüğü" olacak!

Haberin Devamı

Türkçede Mavi Ekran olarak bilinen,Windows'un çökmesi sonucu ortaya çıkanBlue Screen of Death (BSOD) elbette hiçbir kullanıcının karşılaşmak istemediği bir durum. Fakat bireysel bir Windows kullanıcıysanız söz konusu durum yalnızca sizin ve eğer varsa en fazla o esnada etrafınızdaki kişilerin canını sıkacaktır.

5 katlı bina mavi ekran hatası verdi


Kamuya açık alanlarda kullanılan devasa ekranlarda Windows'un benzer hatalar vermesi ise çok daha büyük bir utanç kaynağına dönüşebiliyor.

The Register tarafından gündeme getirilen, yukarıdaki fotoğrafta görülen beş katlı binanın cephesindeki Mavi Ekran da işte bu tuhaf anlardan birine neden oluyor. Boydan boya Mavi Ekran'la kaplanan bina Tayland'ın Pattaya Beach adlı bölgesinde yer alıyor.

Haberin Devamı

Son zamanlarda kamusal alanda yaşanan bir diğer Windows çökme hadisesi ise Vulture South'ta yer alan habere göre Hong Kong Uluslararası Havalimanı'nda yaşandı. Computex 2016 etkinliğinden dönmekte olan Vulture South yetkilisi Simon Sharwood gördüğü bu manzarayı kaydetmeden edemedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!