4'üncü Anamur Tarım ve Gıda Fuarı masaya yatırıldı

Güncelleme Tarihi:

4üncü Anamur Tarım ve Gıda Fuarı masaya yatırıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 17:28

4'üncü Anamur Tarım ve Gıda Fuarı masaya yatırıldı

Haberin Devamı

Mithat ÜNAL/ ANAMUR(Mersin), (DHA) - MERSİN'in Anamur İlçesi'nde bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen ve 35 bin ziyaretçinin izlediği Anamur Tarım ve Gıda Fuarı, Belediye Başkanı Mehmet Türe başkanlığındaki  Fuar  Komitesi tarafından masaya yatırıldı.

Anamur Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında, fuarın artıları ve eksileri tartışıldı.  Komite heyeti başta olmak üzere fuarda emeği geçen herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Mehmet Türe,  ''Söz konusu Anamur olduğu zaman hep birlikte hareket edilmesi gerekir. Birlikten başarı doğar ve bunu bu fuarda gördük. Fuar gayet başarılı şekilde sonlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. 18-22 Ekim tarihleri arasında yapılması planlanan fuar için Cumhurbaşkanı ve Başbakan dahil yukarıdan aşağıya çok daha önceden davetiyelerin yapılması gerekiyor. Seneye daha başarılı bir fuara imza atacağız'' dedi.
Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Feridun Torunoğlu ise, ''Anamur Limanı'nın tamamlanmasının ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Anamur'u ticari bir üs olarak kullanabilecek. Bundan sonra KKTC ile bu fuarı dönüşümlü olarak gerçekleştirebileceğiz. Bir an önce CNR Holding ile 5'nci Tarım ve Gıda Fuarı için çalışmalara başlanılması gerek'' diye konuştu.
Fuarda, Kamil Körhasanoğlu ve Prof. Dr. Canan Karatay'ın kitap gelirini bağışlaması ile Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı'na 8 bin TL katkı sağlandı.


FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!