"45 puana boş mukaveleye imza atarım"

Güncelleme Tarihi:

45 puana boş mukaveleye imza atarım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 13:53

 AKHİSAR Belediyespor teknik direktörü Cihat Arslan, "Sezon sonunda 40-45 puan toplayalım, boş mukaveleye imza atarım" dedi.

Haberin Devamı

Dün yapılan antrenman öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Cihat Arslan, Süper Lig’in en az kazanan teknik adamlarından biri olduğu bilgisinin medyaya yansıdığının hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

"Benim için para her her zaman son sıradadır. Önce huzur, sevgi ve saygı gelir. Burada çok rahat bir ortamda çalışıyorum. Başkanımın, yönetimin, tüm camianın desteğini görüyorum. Allah bereket versin, para da kazanıyorum. Önemli olan, aldığın parayı hak etmek."

Cihat Arslan, teknik direktör olarak kariyer hedefinin ne olduğuna ilişkin bir soruya şu cevabı verdi:

"Uzun vadede Avrupa’da önemli bir takımda çalışmak isterim. Ama üstüne basarak söylüyorum; en az 3-5 yıl Akhisar Belediyespor’un başında olmayı hedefliyorum. Sezon sonunda 40-45 puan toplayalım, yönetim de isterse önüme gelen boş mukaveleye imza atarım."

Ara transferin sona ermesiyle futbolcuların kafasının rahatladığını söyleyen Cihat Arslan, "Trabzonspor maçında takım olarak deyim yerindeyse fabrika ayarlarına döndük ve çok iyi oynayarak bu müsabakayı kazandık" ifadesini kullandı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!